Olotila on tällä hetkellä niin miinuksella, että pitää olla oikein tarkkana, etten kohta ole teiniangstiblogin onnellinen omistaja. Eilinen moraalinen (ja myös ruumiillinen) krapula sekä lauantai-illan tapahtumat ex-miehen taholta ovat saaneet aikaiseksi jonkinmoisen masennustilan. Tuo moraalinen krapula on kyllä jännä juttu; itseasiassa minulla ei ole yhtään muistikuvaa miksi ihmeessä minun pitäisi potea moraalista krapulaa, mutta ehkä se vastaus löytyy juuri siitä ettei ihan kaikesta sitten olekaan muistikuvaa :o) Noh, jälleen tuli vannottua kautta kiven ja kannon etten koske viinaan enää ikinä.

Krapulan voisi sietää ehkä jotenkin, jos se tosiaankin vaikuttaisi vain yhtenä päivänä. Mutta itsensä tuntee  niin idiootiksi, kun krapulapäivän vuoksi kaikki sunnuntaiksi suunnitellut tehtävät jää seuraavaan päivään ja tämä aiheuttaa ns. lumipalloefektin ja koko seuraavan viikon hommat on ihan kateissa. Suuri suunnitelmahan oli, että olisin vihdoin edennyt opinnoissani eilisen päivän aikana edes jollekin tasolle. Annettuun määräpäivään mennessä en todellakaan saa tehtäviä palautettua, sehän on jo tällä viikolla. Mutta välttääkseni itsetunnon romahtamisen täysin, olisi hyvä, että on edes ensimmäisen tehtävän aloittanut siinä ajassa kun opiskelukaverit ovat jo puurtanut tehtävänsä ja esseensä valmiiksi.

Jos tänään en opiskele, niin vaihtoehtovirikkeitä ovat nukkuminen, tiskaus, jumppa tai luisteleminen. Toivottavasti päädyn kuitenkin opiskelemaan.